Groen en somber

Als mensen onderstaande foto zien moeten ze meestal een beetje lachen om de zielige erwtjes.

Ik heb deze foto in eerste instantie gemaakt voor het jpgmag.com’s thema ‘green’ waarbij het mij in dit concept niet alleen ging om de kleur groen maar ook om een andere betekenis van het woord ‘green’, namelijk (groene) groente. De foto van de vork met erwten was daarbij eigenlijk al voldoende maar door de erwtjes letterlijk een gezicht te geven kreeg de foto een extra dimensie.

Aangezien de erwtjes een beetje vochtig waren en de inkt van de viltstift daardoor niet hechtte moesten ze eerst gedroogd worden. Dit bleek moeilijker dan gedacht en uiteindelijk heb ik ze gedroogd met een… föhn! Hopelijk heeft niemand me dat zien doen…

Foto van somber kijkende erwtjes op een vork
Groen en heel somber

 

De foto staat dus op jpgmag.com maar kan inmiddels ook als ‘jammer – volgende keer beter’ coachingskaart worden verstuurd via Kaartje2go.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.