Appelflappen maken met een tosti-ijzer

Om te delen...
Email this to someone
email
Share on LinkedIn
Linkedin
Tweet about this on Twitter
Twitter

Het fotograferen tijdens het bereiden van eten is altijd een dubbel drukke bedoening: behalve het maken van goede foto’s moet het gerecht zelf uiteraard ook nog slagen. Het maken van de foto’s van appelflappen in een tosti-ijzer was daarentegen een wat rustigere aangelegenheid door de eenvoud van het recept. Het oorspronkelijke recept komt uit het kookboekje ‘Toastie Heaven’ van Karen Saunders (zie onder).

De foto’s werden gemaakt van alle ingredienten (appel, kaneel, suiker en bladerdeeg) die worden voorbereid en vervolgens in een tost-ijzer worden gedaan. Uiteindelijk is de ‘tosti’ klaar en is er een heerlijke appelflap gebakken. Alle foto’s achter elkaar, van begin tot eind, levert een stop-motion video op van dit eenvoudige recept. De video duurt 46 seconden en omvat ongeveer 30 minuten ‘echte tijd’:

Enkele foto’s van begin, midden en eind van het maken van de tosi-appelflappen op de appelgroene ondergrond:

Het bovengenoemde boekje Toastie Heaven van Karen Saunders is verkrijgbaar bij Bol.com via de volgende link:
toastie heaven book by Karen Saunders

De directe link naar het youtube-filmpje: Apple Puffs in Toaster.

 

Om te delen...
Email this to someone
email
Share on LinkedIn
Linkedin
Tweet about this on Twitter
Twitter

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.