Too much time – foto van heel veel klokken op de 500px blog

De bekende foto-website 500px heeft elke week een ‘weekly Monday contest’ waarin er een week van tevoren een onderwerp wordt uitgekozen waar je een foto voor in kan zenden. 500px logoHet inzenden is heel eenvoudig: je moet alleen een #tag toevoegen aan een bestaande of nieuwe foto in je eigen collectie en je doet mee. Uiteraard moet de foto wel het opgegeven onderwerp dekken.

Mijn foto ‘Too much time’ (teveel tijd) deed mee aan de #tiktok wedstrijd en werd de week daarna opgenomen in de 500px-blog. De foto staat hieronder:

Too much time foto- teveel tijd
Teveel tijd

De foto werd gemaakt door een klok te fotograferen die achter een glasplaat met waterdruppels stond opgesteld. Ik heb deze techniek eerder gebruikt voor enkele waterconcepten maar hier heb ik de druppels alleen gebruikt om de klok te vermenigvuldigen en zo het concept ‘teveel tijd’ te bewerkstelligen.

Al mijn foto’s op 500px zijn te vinden op: http://500px.com/WijnandLoven.

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.