hoe oud ben je eigenlijk - op een kaartje

Hoe oud ben je nu eigenlijk? – een felicitatiekaartje

Veel mensen vinden het totaal geen probleem om te vertellen hoe oud ze zijn. Je komt echter altijd wel mannen en vrouwen tegen die hun leeftijd liever voor zichzelf willen houden.

Uiteraard is dat geen probleem maar je zou die personen toch wel gewoon een verjaardagskaartje willen sturen.  Een leeftijdskaart is dan niet mogelijk, de exacte leeftijd is immers onbekend. En een algemeen kaartje is vaak… zo algemeen. Met die gedachte is het onderstaande kaartje ontstaan.

hoe oud ben je nu eigenlijk - op een kaartje
Hoe oud ben je nu eigenlijk – een ‘leeftijd onbekend’ kaartje.

Dit ‘leeftijd onbekend’-kaartje bestaat uit negen foto’s van een aantal willekeurige leeftijden. Deze cijfers zijn het afgelopen jaar gefotografeerd op verschillende plekken in Nederland. De verschillende kleuren van de cijfers geeft  deze collage een heel vrolijke uitstraling, perfect voor een verjaardag dus!

Dit  kaartje kan natuurlijk ook worden verstuurd naar iemand van wie je echt niet weet hoe oud hij of zij is geworden. Uit eigen ervaring weet ik dat een leeftijdskaart met een jaartje teveel erop niet altijd even goed wordt gewaardeerd. Met dit kaartje kan je dus gewoon aan veilige kant blijven…

Het bovenstaande kaartje met de verschillende leeftijden is via kaartje2go te versturen via deze link

Geplaatst

in

door

Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.