Paintball concept foto voor uitnodiging

Paintball masker – met verf

Je zou het niet zeggen maar het spelen van een potje paintball is echt iets van de laatste decennia. Paintball wordt pas sinds de jaren tachtig van vorige eeuw gespeeld. Bij paintball vuren de spelers met een CO2-geweer balletjes gevuld met verf op elkaar af. Zowel de balletjes als de verf zijn gemaakt van het biologisch afbreekbare gelatine en daarom kan er behalve binnen ook buiten worden gepaintballd.

Paintballmasker met verf als conceptfoto die kan worden gebruikt voor een echte uitnodiging
Conceptfoto voor een fanatieke paintball-sessie

Bij paintball zijn er veel spelvarianten mogelijk maar over het algemeen is het de bedoeling om zoveel mogelijk tegenstanders te raken. Ook moet je proberen om zelf zo min mogelijk geraakt te worden. Dat laatste is sowieso heel verstandig omdat het behoorlijk pijnlijk kan zijn als je geraakt wordt door een verfballetje.

Een balletje in je gezicht kan niet alleen pijnlijk zijn maar ook gevaarlijk als het bijvoorbeeld in je oog, neus, oor of mond terecht komt.  Het dragen van een paintballmasker is dan ook verplicht gesteld. Op de foto hierboven staat zo’n gelaatsmasker, gefotografeerd tegen een dreigende, donkere achtergrond. Het vizier van het masker is volledig besmeurd met verf als concept voor een heel fanatiek gespeelde paintball sessie.

De foto van het paintballmasker kan als echte uitnodigingskaart worden verstuurd via kaartje2go! Dit is de link naar het kaartje: http://bit.ly/k2go_paintball

Reacties

2 reacties op “Paintball masker – met verf”

    1. Wijn avatar

      Dank je wel Erwin!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.