2015-in-champagne-bubbels-rood

2015 – dat vieren we met champagne!

Het aftellen naar het nieuwe jaar 2015 is begonnen: het is bijna Kerstvakantie,  de vuurwerklijsten vallen in de brievenbus en de champagne wordt alvast koud gelegd.

2015-in-champagneglazen-groen
2015 in champagneglazen (groen)

Twee varianten 2015 kaartjes

Voor een fotoserie van Nieuwjaarskaarten wilde ik het nieuwe jaartal omringen door champagnebelletjes om de sfeer van de feestdagen te laten zien. Na wat experimenteren heb ik heb twee varianten gefotografeerd met dit thema:

  • Het jaartal 2015 in verschillende kleuren in champagneglazen met bubbels erin, tegen een witte achtergrond. De cijfers zijn geel of groen.
  • Het jaartal in verschillende kleuren in een bakje met champagne tegen een zwarte achtergrond. Deze cijfers zijn rood of geel.

Feeststemming

De foto’s van beide varianten hebben elk hun eigen sfeer. De lichte foto met champagneglazen maakt een heldere, feestelijke indruk. De donkere foto van alleen het jaartal geeft de feestelijke kerstsfeer weer met alle lichtjes en gezelligheid tijdens de lange avonden en nachten.

In alle gevallen zal je met het versturen van deze kaartjes de ontvanger ervan nog meer in de feeststemming brengen!

Fijne feestdagen!

2015-in-champagne-bubbels-geel
2015 in champagne-belletjes (geel)
De kaarten met 2015 in champagne en in champagneglazen staan op kaartje2go. Je kan de bovenstaande foto’s daar bekijken en versturen als echte, papieren, kaartjes via deze link: http://bit.ly/Kaart2015.

Geplaatst

in

door

Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.