mobiele fotografie - een telefoon in een spiegelbox

Mobiele fotografie – op een nieuwe website

Op deze blog staan enkele artikelen over het maken van foto’s met een mobiele telefoon. Dit onderwerp is in de afgelopen periode erg populair geworden omdat steeds meer mensen steeds vaker met hun mobiele telefoon zijn gaan fotograferen.

Omdat ik de mobiele fotografie-artikelen niet altijd kon linken aan de conceptuele fotografie waar deze site eigenlijk over gaat, heb ik voor dat soort onderwerpen een gloednieuwe site gemaakt:

mobielefotografie.nl

Deze, uiteraard mobielvriendelijke, website is verdeeld in drie hoofdonderwerpen: de basis, inspiratie en nabewerking. Deze onderwerpen hebben alle als doel om mensen te helpen hun mobiele foto’s verder te verbeteren. Een korte toelichting van de drie hoofdonderwerpen:

  1. Basistechniek.

    Op dit deel van de site wordt de basis van het fotograferen uitgelegd. De nadruk ligt daarbij uiteraard op het fotograferen met de mobiele telefoon. Deze basis wordt zodanig uitgelegd en toegelicht dat je de kennis direct kan toepassen en daarmee je foto’s gelijk beter kan maken.

  2. Inspiratie.

    Genoeg foto’s van je kat gemaakt met je telefoon? Met de mobiele fotografietips in het inspiratiegedeelte van mobielefotografie.nl kan je gelijk aan de slag met het maken van ‘andere’ foto’s met je mobiele telefoon. De onderwerpen varieren van het maken van goede marktplaatsfoto’s tot het maken van anti-heimwee-foto’s voor je kinderen.

  3. Bewerking.

    Op dit deel van de site worden er diverse apps beschreven waarmee je je foto’s kan nabewerken op je mobiele telefoon. Ook met enkele eenvoudige nabewerkingen kan je je foto’s namelijk enorm verbeteren!

MobieleFotografie.nl: nieuwe site voor tips en tricks over fotograferen met je mobiel.
MobieleFotografie.nl: een nieuwe site voor tips en tricks over fotograferen met je mobiel. De foto is gemaakt met een mobiele telefoon van een mobieltje in een zelfgemaakte spiegelbox.

Het doel van de mobiele fotografie-site is om mensen mooie of nog mooiere foto’s te leren maken met een mobiele telefoon. De slogan van de site luidt dan ook niet voor niets:

 Maak prachtige foto’s,

Gewoon met je mobiele telefoon!

Ben je nieuwsgierig geworden? Wil je ook mooiere foto’s maken met je mobieltje? Neem dan gerust eens een kijkje op mobielefotografie.nl!


Geplaatst

in

door

Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.