Een jongenskaartje

Nadat ik onderstaande foto van mijn oude speelgoed-autootjes had ingestuurd voor voor JPGmag.com’s “Memento” thema en daar snel populair (‘hot’) werd, heb ik deze foto een paar keer gebruikt als verjaardagskaartje. Grappig genoeg waren er toevallig alleen maar jongetjes jarig in die periode en die waren erg enthousiast over hun kaartje.

De jongetjes wilden met name weten hoe ik die grote stapel auto’s had gemaakt, normaal valt zoiets toch om was hun ervaring… Gelukkig had ik alle autootjes op hun kant gelegd op een stuk zwart papier dus die uitdaging ben ik tijdens het maken van de foto gelukkig niet tegen gekomen…

jongenskaart

De foto is als enkele of dubbele kaart te versturen via kaartje2go.nl.


Geplaatst

in

door

Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.