Beterschap op pillen

Een kaart met het woord ‘beterschap’ erop bevat vaak ook een tekening of foto van een bosje bloemen. Die traditie is blijkbaar ontstaan toen mensen te ver van elkaar vandaan gingen wonen om echte bloemen langs te kunnen komen brengen.

Het leek me leuk om het accent van de foto op de beterschapskaart juist eens te leggen op de medicijnen die de zieke vaak in moet nemen, de pillen en pilletjes dus. De grote pillen op onderstaande foto zijn echt keeltabletten, voor de kleine pilletjes heb ik gewone zoetjes genomen (voor in de koffie). Overigens wordt het voor beide formaten pilletjes afgeraden om ze in grote hoeveelheden in te nemen.

het woord beterschap op keeltabletten

Voor de belichting heb ik een softbox gebruikt, in dit geval zonder reflector aan de overzijde om de witte pillen wat meer diepte te geven.

Deze foto is overigens als kaartje te versturen via de Kaartje2go site.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.