H2O druppel

Er staan heel veel waterdruppelfoto’s op het internet, de een nog mooier dan de andere. In dit concept wilde ik daarom wat extra’s toevoegen: de chemische formule van water (H2O) die in de druppel wordt gereflecteerd.

De timing is vaak het moeilijkste onderdeel bij het fotograferen van waterdruppels. Bij deze foto kwam daar nog bij dat de H2O formule wel duidelijk in de druppel zichtbaar moest zijn. En doordat de druppel als een lensje werkt, staat H2O grappig genoeg op z’n kop!

Foto van druppel met daarin H2O gereflecteerd
H2O druppel of waterdruppel?

 


Geplaatst

in

door

Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.