Mijn foto’s op werkaandemuur.nl

Sinds een paar weken heb ik een aantal van mijn foto’s geplaatst op werkaandemuur.nl. Dit is een site waar beeldmakers (kunstenaars en fotografen etc.) hun werk kunnen aanbieden op een eigen deel van de website, in een zogenaamde ‘shop’.

Deel collectie wijnandl oven op werkaandemuur.nl
Werkaandemuur.nl

Na het uitzoeken van een foto of kunstwerk kan deze geprint worden in elke gewenste grootte en op elk gewenst materiaal, zoals canvas, aluminium of Xpozer. Het printen, verpakken en versturen wordt geheel door werkaandemuur.nl verzorgd.

De site is heel gebruiksvriendelijk en bevat ook een aantal slimme noviteiten zoals het digitaal plaatsen van het gekozen werk in enkele voorbeeldkamers om te kijken hoe het werk er uitziet in verschillende situaties. Sinds deze week is er ook een app beschikbaar waarbij je met je telefoon een foto kan maken van een muur in je eigen huis waar je dan vervolgens een werk naar keuze overheen kan projecteren. Zo kan je natuurlijk precies zien of het werk mooi zou staan aan je eigen muur. Hieronder staat een voorbeeldje.

Foto gemaakt met de app van werkaandemuur.nl
De app van werk aandemuur.nl

Alhoewel het uitzoeken van werken voor de klanten dus heel eenvoudig is, is het voor een fotograaf best lastig om te bepalen wat goede foto’s zouden kunnen zijn voor op de website. Wat je zelf leuk vindt en aan de muur wil hangen is toch niet altijd hetzelfde als wat anderen zouden willen.

Enkele voorbeelden van de werken van wijnand loven op werkaandemuur.nl
Deel van de collectie op werkaandemuur.n

Zo kwam ik al snel uit op mijn wat neutralere foto’s van eten, drinken en concepten. Ook heb ik enkele abstracte foto’s geplaatst die opvallen door de intense kleuren in het beeld. Uit de statistieken van het aantal ‘views’ zal blijken in welke foto’s de potentiele klanten het meest geinteresseerd zijn. Kortom, ik ben benieuwd of mijn werk binnenkort aan de muur zal hangen!

De link naar mijn ‘shop’:
Koop mijn werk op dibond, canvas, poster en ingelijst op Werk aan de Muur


Geplaatst

in

door

Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.