Rust roest – foto’s en een kaartje van roest

Met een achtergrond in de corrosietechnologie blijf je eigenlijk altijd geinteresseerd in roest en andere oxidatievormen die overal te vinden zijn. Deze roestige plekken fotografeer ik met mijn iPhone en deze foto’s zet ik met enige regelmaat op Instagram. Een kleine selectie uit deze foto’s is hieronder te zien.

Door zelf de roest te manipuleren is een van mijn ‘roestige’ kaartjes ontstaan. Dit is een geroest staalplaatje met daarop de tekst ‘rust roest’. En om het nog wat ingewikkelder maken: het woord roest in het Engels is… rust.

En zoals we allemaal wel eens hebben ervaren bij het schoonmaken van de auto of de fiets: rust roest eigenlijk nooit…

Kaartje op kaartje2go.nl met daarop de tekst 'rust roest',
Rust roest – kaartje bij kaartje2go.nl

Bovenstaand Rust Roest kaartje kan als ansichtkaart verstuurd worden via kaartje2go.nl via deze link.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.