Anagram Felicitatie-kaartje

Voor de taalliefhebber: een anagram felicitatie-kaartje! Een anagram (ook wel letterkeer genoemd) is een woord dat is gemaakt van alle letters van een ander woord. DIe woorden zijn elkaars anagram. Een makkelijk voorbeeld hiervan is het woord ‘karpet’ waar je ‘parket’ van kan maken, maar ook ‘krapte’ en ‘prakte’.

Je kan ook een anagram maken van een zin, in dit geval is dat gedaan van de zin ‘van harte gefeliciteerd’ (in rood). Op het kaartje hieronder zijn daar nieuwe zinnen van gemaakt (in blauw), die ook uit drie woorden bestaan, met diverse (onzin) betekenissen zoals ‘veldheer gaf interactie’ en ‘fractie hevelde gitaren’.

anagram-kaartje met van harte gefeliciteerd op een neutrale houten ondergrond.
anagram-kaartje

De achtergrond van dit ontwerp is een neutrale foto van een houten plank.

Vind je het ook leuk om zo’n kaartje te versturen? Dat kan met de gewone post via de site van kaartje2go: http://bit.ly/anagramkaart. Je kan ook klikken op het plaatje hieronder.anagram-kaartje met van harte gefeliciteerd op een neutrale houten ondergrond.

Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.