Roestige vis op Instagram

Het lijkt een beetje een rare hobby maar ik vind het altijd leuk om op geverfde roestige staalplaten te zoeken naar rare corrosievormen en die vervolgens te fotograferen. Een voorbeeld daarvan is dit roestpatroon met afgebladderde verf die ik met mijn iPhone maakte en vervolgens op Instagram plaatste:

Via datzelfde Instagram kwam ik erachter dat ik niet de enige ben met interesse in roestfotografie. Door het juist taggen van je foto kunnen de andere ‘roestfotografen’ op Instagram je foto vanzelf zien. Het is echter niet altijd makkelijk om achter de juiste tags te komen. Google helpt daarbij en soms schrijven andere Instagrammers ook tag-tips in het commentaar bij je foto. Een andere informatiebron is de tag-wolk die bij foto’s staat van de Igers die je zelf volgt.

Uiteindelijk werd mijn roestige vis foto opgepakt door de groep @paintdecay die, met wat tekst erop, het volgende maakte van mijn foto:

Het resultaat was dat mijn Instagram-foto’s vervolgens door heel veel andere Instagrammers werden bekeken. Kortom, op Instagram rust roest zeker niet!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.