uitnodiging voor een mozaiek partijtje

Uitnodigingskaarten maken voor een partijtje

Een van de jaarlijks terugkerende uitdagingen voor iedere ouder van jonge kinderen, is het verzinnen van een uitnodiging voor het verjaardagspartijtje. Er zijn natuurlijk heel veel kaarten te koop in de winkel en op het internet maar soms is het leuker om een persoonlijke uitnodiging te maken en te versturen. Als daar tijdens de drukte van de voorbereidingen tenminste genoeg tijd voor is…

De voorkant van de uitnodiging geeft alvast een hint over het thema van het partijtje, dus bijvoorbeeld ‘iets met water’ voor een zwemfeestje en ‘iets met koekjes’ voor een bakkerspartijtje. Voor de jarige zelf is het natuurlijk ook erg leuk om zijn of haar naam op de voorkant terug te zien. Als er onvoldoende ruimte is voor de volledige naam dan is alleen een voorletter ook al herkenbaar genoeg. Een alternatief is het gebruiken van de gloednieuwe leeftijd van de jarige. Die is daar natuurlijk enorm trots op en wil dat laten merken ook!

Als kaartenmaker bij Kaartje2go krijg ik regelmatig het verzoek of ik een persoonlijk kaartje kan maken dat als uitnodiging verstuurd kan worden. Het gaat dan niet alleen om een zwempartijtje, surfpartijtje of bakpartijtje maar ook om een kaarsenmaakpartijtje en een wat minder bekend feestje zoals een ‘proefjespartijtje’ in een echt laboratorium!

Hieronder staan enkele voorbeelden van dit soort gepersonificeerde uitnodigingskaartjes.

De reacties op dit soort persoonlijke gemaakte uitnodigingen zijn altijd erg enthousiast. Voor de jarige is dat natuurlijk extra leuk om te horen!

Voor vragen over of tips voor een persoonlijk verjaardagskaartje kunt u mij bereiken via de contact pagina of direct via info[at]wijnandloven.nl

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.