the-complete-photography-bundle-oktober 2014

5DayDeal – fotografiebundel voor heel weinig geld

Bij uitzondering nu eens geen conceptfoto maar een fotografie-tip op deze blog.  Soms komt er wel eens een email voorbij met een aanbieding erin waarvan je gelijk denkt: dat is te mooi om waar te zijn. Heel soms blijkt zo’n aanbieding echter niet alleen heel mooi te zijn maar ook nog te kloppen! Zo’n positieve uitzondering is de 5DayDeal die loopt van woensdagavond 15 oktober 2014 tot maandagavond 20 oktober 2014.

De deal bestaat uit een enorme hoeveelheid fotografieproducten van bekende fotografen voor $89 oftwel E70,- Daarvoor krijg je dan niet alleen 300+ Lightroom presets, 70+ uur videocursus, 500+ textures maar ook meer dan 15 fotografie ebooks. De fotografen zijn onder meer Nicole Young, Trey Ratcliff, Serge Ramelli, Joel Grimes, Zack Arias, Lindsay Adler, David Duchemin en mijn favoriete studiofotograaf Alex Koloskov.

De bundel kost normaal gesproken meer dan $2000,- maar daarbij moet je je natuurlijk afvragen of je al die producten los gekocht zou hebben. De meeste producten kosten echter al meer dan $89 per stuk dus als er meerdere producten bij de deal zitten waar je interesse in hebt dan is het verstandig om gelijk toe te slaan!

Het leuke van deze aanbieding is ook nog dat de opbrengst naar het goede doel gaat. Welk goed doel dat is kan je zelfs nog kiezen tijdens het afrekenen.

De deal loopt tot maandagavond 20 oktober is aan te schaffen via 5DayDeal.com of via deze link http://tinyurl.com/ly8dhvv.

De 5DayDeal met alle aanbiedingen.
De 5DayDeal met alle aanbiedingen.

Geplaatst

in

door

Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.