Zwemdiploma plonskaartjes

Alhoewel de reacties op mijn zwemdiplomakaartjes met druppels erg enthousiast waren kreeg ik ook gelijk een verzoek voor een afzwemkaartje in een wat dynamischere variant. Kortom: meer water, meer druppels en een beetje beweging.

Daarom heb ik voor het maken van deze sportieve serie zwemdiploma-kaartjes een aquarium gebruikt, uiteraard met water erin. Door de diploma-letters A, B en C in het water te laten vallen en op het juiste moment af te drukken (en dat lukte natuurlijk niet altijd…) kon ik de spetters en de plons fotograferen.

Foto van een letter A die in het water valt
Diploma A
Foto van de letter B die in het water plonst
Diploma B

Ik heb twee flitsers gebruikt: de eerste flitser zorgde voor de witte achtergrond en de tweede flitser belichtte de letters zelf. Door de kaart een kwartslag te draaien (in het geval van A en B) lijkt het net of de letters door een soort watermuur heen vliegen.

Foto van de letter C die in het water plonst
Diploma C

Hopelijk vallen de kaarten in de smaak (en in de bus) van de trotste eigenaar of eigenaresse van een vers zwemdiploma!

Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.