Aftelklok-2023-op-kaartje via kaartje2go

Nieuwjaar 2023 – papieren kaartje met aftelklok

Na de corona-jaren 2020 en 2021 was ook het jaar 2022 weer een raar jaar met teveel crisissen om op te noemen. Laten we in elk geval hopen dat we aan het eind van dit jaar toch een gezellig nieuwjaarsfeest kunnen vieren zonder enige (corona)beperkingen

Een andere mooie traditie aan het eind van het jaar is het versturen van een Kerst- of Nieuwjaarskaartje aan vrienden en familie. Een oud gebruik dat door de ontvangers nog altijd erg wordt gewaardeerd! Zelfs in deze digitale tijd…

Voor het jaar 2023 heb ik weer een conceptfoto met een aftelklok gemaakt waarbij de wijzers op een paar minuten voor ’twaalf uur’ staan. In plaats van 10:00, 11:00 en 12:00 zien we dus 2021, 2022 en 2023 bij de uur-streepjes van de klok.

De foto is als kaartje te versturen via de site van Kaartje2go.nl via deze verkorte link. De directe link is:

https://www.kaartje2go.nl/nieuwjaarskaarten/kaart/we-tellen-af-naar-nieuwjaar-2023.

Je kan de kaartjes direct door Kaartje2go laten versturen maar je kan daar natuurlijk ook een stapeltje kaarten bestellen om zelf te schrijven en op de bus te doen! En je weet het, bij Kaartje2go geldt altijd: meer kaarten = meer korting en bestel je voor 20.00 dan wordt de kaart dezelfde dag nog verzonden.

We rekenen erop dat 2023 een beter en vreedzamer jaar gaat worden dan het afgelopen jaar. Alvast een fijne jaarwisseling en blijf vooral gezond!


Geplaatst

in

door

Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.