Dennennaalden

Het is alweer bijna een jaar geleden dat mijn kerstkaart “2011 op dennennaalden” enthousiast werd verstuurd via kaartje2go. Grappig was vooral dat deze kaart in de eerste week van 2011 nog steeds werd verstuurd. Dat waren blijkbaar de goede voornemens die direct werden uitgevoerd…

Het jaar 2011 op dennennaalden   Het jaar 2012 op dennennaalden

Ook voor het jaar 2012 heb ik weer kerstkaarten met dennennaalden gemaakt. Behalve het jaartal 2012 zijn er ook enkele andere ontwerpen aan de collectie toegevoegd die allemaal met de feestdagen te maken hebben.

  

Alvast fijne feestdagen gewenst! (met flink wat kaartjes op de deurmat…).

Vierkante kaart van sneeuwkristal op dennennaalden   Vierkante kaart van bel op dennennaalden

 


Geplaatst

in

door

Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.