Gesneden voedsel

Toen ik groente aan het snijden was tijdens het koken, ontstond spontaan het idee voor dit persoonlijke fotoproject. Doel van het project was om te laten zien hoe het eten er uit ziet als het na het snijden weer in de oorspronkelijke vorm wordt teruggebracht.

Heel veel snijden, puzzelen en passen en meten later ontstond zo deze foto-serie ‘gesneden voedsel’. Hieronder staat een selectie uit deze serie. De foto’s in dit fotoproject zijn behoorlijk vervreemdend omdat we voedsel of in gesneden vorm kennen of in de oorspronkelijke vorm, maar in dit fotoproject zie je nu beide toestanden!

 

Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.