Eurocrisis

De Euro nam deze week een flinke duik door de onrust op de financiële markten. De politieke situatie in Griekenland draagt natuurlijk ook niet bij aan een stabiele Euro. En daarbij staat dagelijks in de krant dat Nederland nog steeds officieel in een recessie zit.

De conceptfoto die ik bij de duikelende Euro heb bedacht is een Euroteken dat in het water plonst. De achtergrond van de foto is wit gehouden (door middel van een flitser) om het blauwe Euroteken te accentueren.

Foto van het Euroteken dat in het water plonst
Euro neemt een flinke duik

 

De foto is inmiddels ook verkrijgbaar via de Nationale BeeldBank.

 

Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.