Thaise groenteschotel in time-lapse

Tijdens het koken van een heerlijke zoet-zure Thaise groenteschotel (Phad Priawan Phak) heb ik de ingrediënten in time-lapse van bovenaf gefotografeerd. Het valt elke keer weer op hoeveel verschillende dingen er in zo’n ogenschijnlijk eenvoudige schotel verwerkt worden: ui, knoflook, komkommer, broccoli, ananas, tomaat, wortel, rode peper en palmsuiker. En voor de saus: limoen, vissaus, sojasaus, tomatenpuree en oestersaus.

Ingredienten voor een heerlijke Thaise roerbakschotel
Alle ingredienten voor de Thaise roerbakschotel

Het time-lapse filmpje duurt 37 seconden en is opgebouwd uit foto’s van alle ingrediënten, de  gesneden ingrediënten, de afgemeten sausen, vervolgens de ingrediënten die een voor een verdwijnen omdat ze geroerbakt worden en als laatste het eindresultaat: de wok met de Thaise groenteschotel.

Gezien het heerlijke gerecht heb het time-lapse filmpje op YouTube uiteindelijk maar een ‘Thai-lapse’ filmpje genoemd…

Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.