Productfotografie voor HushPureSleep

HushPureSleep.com logoHush Pure Sleep is een Nederlands bedrijf dat onder meer mooie baby slaapzakjes (trappelzakjes) verkoopt van heel zacht biologisch Pima katoen in verschillende kleurcombinaties. Het bedrijf heeft als doel om veilige, zachte baby slaapproducten op de markt te brengen van natuurlijke, biologische materialen. Ook proberen ze hun ‘voetafdruk’ zo klein mogelijk te houden door lokaal in te kopen en te produceren.

De model-foto’s met echte baby’s waren reeds gemaakt en Hush Pure Sleep had productfoto’s nodig voor op de nieuwe website. De slaapzakjes moesten worden gefotografeerd op een witte ondergrond. Hush Pure Sleep - bruinblauw

Tevens wilde Hush Pure Sleep ook foto’s hebben van enkele details van de slaapzakjes zoals van de afwerking, het logo en het label. Een extra verzoek was om ook de zachtheid van de stof te tonen op de foto’s.

Om de kleine details goed te kunnen vastleggen, zijn de detailfoto’s gemaakt met een macrolens (Tamron 90mm F2.8 macro). In de onderstaande gallery staat een overzicht van deze detailfoto’s van de slaapzakjes in verschillende kleurcombinaties.

 

Inmiddels is de website hushpuresleep.com live en mijn foto’s zijn te vinden onder ‘shop‘.

Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.